Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Mercedes-Benz анонсував сімейний компактвен


Опубликованно 01.08.2020 03:28

Mercedes-Benz анонсував сімейний компактвен

На ринку новий пасажирський компактвен T-Class з'явиться в першій половині 2022 року.

Безіменна модель у новому для виробника T-Class позиціонується в якості сімейного автомобіля та транспорту для любителів активного відпочинку. Пасажирський компактвен побудують на одній платформі з фургоном Citan наступного покоління.

Як і перший Citan, новинка буде розроблена у співпраці з альянсом Renault-Nissan-Mitsubishi. Основою дизайну компактвена стане фірмова філософія Sensual Purity. За словами представників компанії, у зовнішності моделі вже з першого погляду буде видно фірмовий ДНК Mercedes-Benz.

Новий Mercedes-Benz T-Class отримає просторий салон, який може використовуватися, як для перевезення пасажирів, так і для служб доставки. Потенційним клієнтам планують пропонувати різні варіанти організації салонного простору. Легкий доступ в салон забезпечать широкі розсувні двері з обох боків кузова. Крім версії з звичайними двигунами у першої моделі Mercedes-Benz T-Class буде повністю електрична силова установка.

Оновлений вен Citan Tourer німці показали взимку 2019 року. Планове оновлення принесло «туфельки» новий чотирициліндровий дизельний двигун OM 608 1.5, яким замінили колишній застарілий агрегат OM 607 1.5. У базовій версії Citan 108 CDI мотор видає 80 л. с. і 210 Нм, середньої 109 CDI - 95 л. с. і 230 Нм, а в топової 111 CDI - 116 к. с. і 260 Нм. На всіх трьох версія агрегат поєднується з новою шестиступінчастою механічною коробкою передач. Єдина бензинова модифікація Citan 112 комплектується колишнім 1.2-літровим турбомотором потужністю 114 к. с. За доплату такий «каблучок» оснастять преселектівним «роботом» 6G-DCT.



Категория: Автоновости