Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

PSA Group представила нову електричну платформу


Опубликованно 01.08.2020 02:00

PSA Group представила нову електричну платформу

Нова «візок» стане основою для електрокарів сегментів C і D, від седана до позашляховика, випущених з 2023 року.

Модульна платформа для електрокарів - Electric Vehicle Modular Platform (eVMP) - об'єднала всі інженерні ноу-хау Groupe PSA. Завдяки оптимізованої архітектурі eVMP дозволяє встановлювати батареї ємністю 60-100 кВт•год, тобто забезпечує еталонні для електрокарів 50 кВт•год на метр колісної бази. При цьому в залежності від кузова запас ходу залишить від 400 км до 650 км по циклу WLTP. Також нову «візок» планують використовувати для гібридів, які будуть пропонуватися на окремих ринках.

Перехід на нову повністю електричну платформу розпочнеться вже в цьому році. Вона стане основою для цілого ряду моделей сегментів C і D, від седана до позашляховика, випущених усіма брендами PSA Group. В цілому перехід від двох многоэнергетических платформ до двох 100% електрифікованим завершиться в 2025 році.

Окремо у компанії підкреслюють оптимізацію витрат на науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи (НДДКР) та індустріалізацію eVMP за рахунок використання певних вузлів та існуючих високопродуктивних акумуляторних модулів. Скорочення інвестицій також сприяла синергія з існуючими засобами на заводах концерну і власне виробництво електричних компонентів і двигунів.



Категория: Автоновости