Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Універсал Genesis G70: перші фото


Опубликованно 31.07.2020 07:12

Універсал Genesis G70: перші фото

Прототип майбутнього універсалу Genesis G70 помічений під час дорожніх випробувань в Європі.

Нещодавно в мережі з'явилися фотографії передсерійної версії оновленого седана Genesis G70, а через кілька днів фотошпигуни порадували серією знімків універсалу. Грунтовно закамуфльований прототип «пятидверки» помітили на вулиці одного з європейських міст. Щоб приховати дизайн капота майбутньої серійної моделі, інженери Genesis використовували об'ємні вставки. Але які проглядають через камуфляж шматки радіаторної решітки, сітчастої вставки в бампері і двох'ярусної оптики дозволяють стверджувати, що універсал Genesis G70 дебютує з новим фірмовим «обличчям».

В задній частині кузова видно тільки такі ж двоярусні ліхтарі, тонка смужка стоп-сигналу трохи нижче кромки даху і пара трапецієподібних патрубків вихлопної системи справа. Їздить прототип на чорних пятиспицевых колісні диски з червоними гальмівними супортами і в профіль здається досить спортивним.

Очікується, що універсал укомплектують тим же двигуном, що і оновлений седан: новим 2.5-літровим бензиновим турбодвигуном (290 л. с., 420 Нм), запозиченим у Hyundai Sonata N Line. Їм замінять нинішній 2.0-літровий двигун. В парі з ним буде працювати 8-ступінчастий «автомат». Як і седан, універсал запропонують із заднім і повним приводом.

Точна дата прем'єри нового універсалу Genesis G70 поки не названа. Так само не відомо чи буде «пятидверка» ексклюзивом для Європи, чи з'явиться і на інших ринках.



Категория: Автоновости