Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Nissan випустить новий електричний позашляховик


Опубликованно 31.07.2020 01:16

Nissan випустить новий електричний позашляховик

Третій електрокар Nissan дебютує в кінці 2021 року.

Найближчим часом в електричній лінійці Nissan з'явиться нова модель - повнорозмірний позашляховик. Новинку побудують на новій модульній архітектурі CMF-EV, розробленої спеціально для електрокарів. Першим її отримав нещодавно представлений электрокроссовер Ariya. Надалі ця «візок» стане основною для нових моделей в усіх сегментах, включаючи D-SUV і C-SUV. У відповідності з новою стратегією розвитку альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, саме Nissan очолить оновлення лінійки в сегменті C-SUV після 2025 року. За словами глави відділу електромобілів Nissan Europe Хелен Перрі, протягом наступних трьох років сегменти компактних та середньорозмірних кросоверів і позашляховиків мають зрости приблизно на 300%.

Згідно з планом Nissan, до 2023 року електрична версія з'явиться у половини моделей марки. Вийде до цього моменту новий електричний позашляховик, Перрі не уточнила.

Відомо, що новий електричний позашляховик зможе запропонувати запас ходу близько 500 км. Таку ж відстань здатна проїжджати і сама «далекобійна» версія Ariya - передньопривідна з двигуном потужністю 242 л. с. (300 Нм) і батареєю ємністю 90 кВт•год. Батареї обох електрокарів будуть підтримувати зарядку від широко використовується в Європі мережі CCS, тоді як Leaf заряджається від швидкісних зарядних станцій CHAdeMO через спеціальний роз'єм. При цьому в Японії Ariya також використовує станції CHAdeMO.

У Японії продажі Nissan Ariya стартують в середині 2021 року. За словами Хелен Перрі саме він стане електричним флагманом марки.



Категория: Автоновости