Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Porsche Panamera став новим рекордсменом Нюрбургрінга


Опубликованно 31.07.2020 01:16

Porsche Panamera став новим рекордсменом Нюрбургрінга

«Заряджений» Porsche Panamera пройшов «Північну петлю» за 7 хвилин і 11 секунд.

Володарем титулу рекордсмена «Зеленого пекла» стала ще непредставленная особливо сувора модифікація седана під кодовою назвою Lion. Результат нового рекордсмена - 7 хвилин і 11 секунд. Для порівняння, нинішній офіційний володар титулу найшвидшого серійного седана Нюрбургринга - Jaguar XE SV Project 8 - подолав «Зелене пекло» за 7 хвилин 21:23 секунди. Інформацію про рекордне заїзді опублікував Motor1, хоча в компанії ні про рекорд, ні про сам факт заїзду на Нюрбургринзі нічого не говорять. За чутками, метою заїзду була демонстрація майбутнього дебютанта: автомобіль спеціально підставили під об'єктиви шпигунських фотокамер.

За непідтвердженою інформацією, під ім'ям Lion приховує полегшена і більш потужна версія Porsche Panamera Turbo. Новинці пророкують титул нового флагмана сімейства. Раніше повідомлялося, що новий седан обладнають 4.0-літровим бензиновим турбомотором V8 від Panamera Turbo, форсованим з 550 до 750 к. с. За іншою інформацією, флагманська версія «пятидверки» отримає силову установку від Turbo S E-Hybrid на основі четырехлитрового V8, потужність якого збільшать з 680 до 832 л. с.

Споряджена маса нового седана складе трохи більше 1814 кг, що примітно на 200 кг менше маси базової моделі. Під час заїзду Lion був укомплектований 21-дюймовими колісними дисками SportDesign і фірмовими карбон-керамічними гальмами з помаранчевими супортами. Фото салону, на жаль, немає.

Очікується, що інформацією про рекордне заїзді на Нюрбургринзі німецька марка поділиться під час офіційної прем'єри оновленого Porsche Panamera, яка має відбутися у найближчі місяці.



Категория: Автоновости