Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Bentley нарощує виробництво Bentayga


Опубликованно 30.07.2020 06:30

Bentley нарощує виробництво Bentayga

Британська марка планує найближчим часом вивести виробництво на заводі в Крю на докарантинный рівень.

Поставки оновленого Bentley Bentayga на ринок Європи повинні початися найближчим часом. До цього моменту британська марка планує повернутися до 100-процентому обсягом виробництва, тобто на 50% щодо травня цього року, коли завод в Крю відновив виробництво після вимушеної зупинки на карантин.

Цьому передувало перепроектування деяких ділянок та впровадження заходів по охороні праці і техніці безпеки, обумовлених пандемією коронавіруса. На деяких ділянках введено соціальне дистанціювання з відстанню більше 1 метра, тоді як є місця, де відстань між працівниками збільшена до 2 метрів. При цьому носіння захисних масок для особи є обов'язковим для всіх працівників заводу. В цілому на складальної лінії Bentley Bentayga на різних етапах працюють понад 100 осіб.

У компанії вважають, що приймаються із-за пандемії заходи можуть позитивно позначитися витратах робочого часу, оскільки співробітникам не доведеться витрачати час на ходьбу, очікування переміщення необхідних деталей та інші виробничі моменти. Крім того, перегляд виробничого процесу дозволить підвищити безпеку праці.



Категория: Автоновости