Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Компанія Electric Brands побудувала модульний електрокар


Опубликованно 30.07.2020 06:30

Компанія Electric Brands побудувала модульний електрокар

На ринку модульний електромобіль з десятьма різними кузовами очікується в 2021 році.

Німецька компанія Electric Brands розробила модульний електрокар eBussy, який в залежності від потреб користувача може перетворюватися в мінівен, пікап, розвізний фургон або кэмпер. В цілому виробник планує пропонувати 10 типів кузова. Досягти такої багатоваріантності вдалося за рахунок використання модульної електричної платформи.

Ще одна особливість eBussy - пересуваються рульове колесо, яке потужно ліворуч, праворуч або по центру кабіни. Це обумовлена тим, що в електрокарі застосована технологія drive-by-wire, тобто рульове колесо і педалі механічно не зв'язані з передніми колесами.

У рух електрокар наводиться електричними мотор-колесами, що виробляють всього 20 л. с. При цьому максимальний крутний момент досягає вражаючих 1000 Нм. Всі версії eBussy, не залежно від кузова, стандартно укомплектовані акумулятором ємністю всього 10 кВт•ч, який здатний забезпечити запас ходу в 200 км. Опціональна батарея на 30 кВт•год дозволить збільшити пробіг до 600 км. батарея Підзаряджається від встановлених на даху сонячних панелей і за рахунок рекуперації енергії. Також Electric Brands планує побудувати мережу зарядних станцій.

На ринку Європи базовий eBussy буде коштувати 15 800 євро, а найдорожча версія Offroad Camper - 28 800 євро.



Категория: Автоновости