Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Президент Ferrari розповів про майбутнє керівника команди


Опубликованно 28.07.2020 23:36

Президент Ferrari розповів про майбутнє керівника команди

Маттіа Бинотто / фото - Ferrari

Президент Ferrari Джон Елканнвпевнено спростував всі чутки про можливу відставку керівника команди Маттіа Бинотто. Функціонера цитує La Gazzetta dello Sport.

«У цьому році ми неконкурентоспроможні з-за помилок в боліді і втратили в потужності двигуна. Сьогодні ми закладаємо фундамент для того, щоб показувати результат і перемагати після зміни правил у 2022 році. Я в цьому впевнений.

Ferrari повністю довіряє Бинотто. Він володіє всіма якостями для того, щоб почати новий цикл перемог. Маттіа був частиною Ferrari Жана Тодта і Міхаеля Шумахера, знає, як перемагати, а з наступного року буде працювати з двома молодими і амбітними пілотами.

За останні десять років у нас був гонщики топ-рівня – наприклад, чемпіони світу Фернандо Алонсо і Себастьян Феттель. Але, безумовно, коли ти вже перемагав, складніше виявляти терпіння. Ми будуємо основу для чогось важливого і довгострокового, і це підтверджується контрактом з Шарлем Леклером на п'ять років – найтривалішим в історії Ferrari.

Ми схвалили перенесення регламенту на 2022 рік, тому що вважаємо це правильним рішенням. Формула-1 стане більш конкурентним, і ми не дивимося на обмеження бюджетів як на перешкоду на шляху до перемог – це виклик. Наші інженери, механіки і пілоти проявлять свою силу та креативність для того, щоб повернути Ferrari на вершину. За останні десять років я ніколи не бачив такого згуртованого настрою.

Важливо бути чесними зі своїми вболівальниками, які засмучені, як і ми. Попереду великий шлях. Основи історичного циклу Тодта в 2000 році почали закладатися в 1993-му, з його прибуття в Маранелло. Необхідно залишатися єдиними на трасі і поза її і крок за кроком вибудовувати ту Ferrari, яку ми хочемо бачити».

Нагадаємо, сам Бинотто також не вірить у те, що може бути звільнений з Ferrari.

Михайло Домброван



Категория: АвтоМотоСпорт