Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

ТОП-5 способів зробити авто економічніше


Опубликованно 15.07.2020 22:58

ТОП-5 способів зробити авто економічніше

Кожен водій мріє знизити витрати на утримання автомобіля до нульових. На жаль, це неможливо, адже деталі ламаються, а паливо все одно потрібно купувати. Для зниження витрат і збільшення економічності ТЗ пропонуємо розглянути такі способи.ТОП-5 порад щодо збільшення економічності транспортних засобів:

Слідкуйте за станом ходової – своєчасно регулюйте розвал-сходження, додавайте мастило в підшипники. Перевіряйте справність гальмових колодок, вони можуть призводити до підгальмовуванню машини. Регулярно контролюйте рівень тиску в шинах.

Справність ходової та її складових гарантує якісне рух і довговічність роботи авто.

Контролюйте фільтри в паливній системі – в парі з нормальним рівнем тиску всередині системи гарантує рівномірне витрачання палива, що знизить надлишок з-за різких стрибків. Приділіть увагу також очищення інжекторних форсунок, які регулюють впорскування палива.

Чистите від нагару електроди запалювання. Сильний нагар призводить до перевитрати палива. Слідкуйте за свічковими зазорами, справністю котушок.

Не перевантажуйте транспортний засіб – використовуйте мінімальну кількість тюнінгу в машині, знімайте непотрібний багажник або рейлінги, використовуйте енергозберігаючі шини. Полегшена машина поводиться на дорозі краще.

Використовуйте ГБО замість бензину або дизеля – незважаючи на високу вартість реєстрації газобалонного обладнання, яке потрібно буде зареєструвати в СЦ МВС, цей спосіб в тривалій перспективі економить ваші кошти найбільше.

Витратившись раз на установку та реєстрацію (яка окупиться за рік півтора за умови експлуатації авто), ви можете економити до 40-50% на паливі.

Що ще цікаво ГБО: знижене утворення нагару на системі запалювання,зменшення детонації за рахунок збільшення октанового числа,дбайливий знос шатунно-поршневої групи в порівнянні з застосуванням бензину або дизеля,меншу кількість шкідливих викидів – в порівнянні з бензином, який містить етилен (немає викидів свинцю в атмосферу).

Раніше ми повідомляли, як важливо контролювати тиск у шинах автомобіля.



Категория: Авто советы