Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Огляд машини перед покупкою: на що варто звернути увагу


Опубликованно 26.08.2021 10:45

Огляд машини перед покупкою: на що варто звернути увагу

Oгляд зoвнішньoгo стaну

Сучaсні пeрeкупники тexніки мoжуть лeгкo ввeсти в oмaну, прoдaвши мaшину в пoгaнoму стaні дoвірливoму пoкупцю. Тoму варто взяти з собой хоча б друга, який більше розуміється нате автомобілях.

Уваги заслуговують:

  • зовнішній огляд кузова сверху наявність корозії та пошкодження лакофарбового шару;

  • візуальний аналіз салону;

  • огляд моторного відсіку;

  • перевірка багажного відділення.

Лише після цього переходять предварительно інструментального огляду за допомогою приладів та компутер’ютерної діагностики.

Оцінка салону та двигуна

Якщо зовні вахта заслуговує на довіру, немає слідів корозії, сколів фарби ли слідів ремонту, то переходять раньше салону. Найбільш зношеною частиною если місце водія. Спеціалісти можуть навіть назвати вік автомобиль по стану порогів.

Варто звернути увагу получи и распишись лобове скло: на ньому повинні бути помітними сліди склоочисників. Якщо їх немає, так можливо автомобіль потрапляв в ДТП і скло міняли. Це ж стосується й оптики: якщо одна фонарь новіша, то, можливо, машина була в Происшествие.

Занадто нові елементи обшивки в салоні, які вибиваються з загальної картини, також можуть свідчити ради потрапляння в ДТП в недалекому минулому. Відсутність адью-яких слідів зношування на панелях майже зі 100% вірогідністю свідчить относительно кузовний ремонт.

Огляд моторного відсіку дозволяє оцінити його подразделение. В підкапотному просторі не повинно бути слідів масла либо інших рідин. Невеличкий шар пилу допускається, а ото занадто чиста поверхня може свідчити относительно те, що можливе підтікання мастила, антифризу чи інших технічних рідин. Якщо результати візуального огляду влаштовують, ведь переходять до аналізу стану (авто)машина за допомогою спеціального обладнання.



Категория: Авто приколы