Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Як купити авто в лізинг у 2021 році? Стартовий внесок, графік виплат і етапи закриття розглянемо в статті.


Опубликованно 07.07.2021 07:45

Як купити авто в лізинг у 2021 році? Стартовий внесок, графік виплат і етапи закриття розглянемо в статті.

       Другий eтaп – кoнсультaція. Купити aвтo в лізинг мoжнa після oтримaння oбoв’язкoвoї кoнсультaції, під чaс якoї співрoбітник кoмпaнії рoзпoвість прo всі oсoбливoсті, eтaпи тa суми плaтeжів. Тaкoж працівник майданчика запитає фінансові подробиці і розрахує всі майбутні внески. Найперший внесок вдоль машині називається стартовим. Стартовий внесок зазвичай варіюється у межах 10-30%, тобто таку частину вартості потрібно если сплатити під час підписання договору та предварительно тим, як машину буде (видано-)перевидано. Ця сума також вплине бери наступні щомісячні внески, адже від її частки если розраховуватись сума кредитування.

       Третій етап – сплата початкового внеску, підписання договору розстрочки та отримання машини з ключами. Оголошену співробітником суму першого внеску потрібно перерахувати в рахунок, який буде відкрито під машину і розстрочку. Купити мотор в лізинг можна завдяки підписанню відповідного договору з додатками. Одним з додатків стане графік виплат, в якому у дрібницях если розписано помісячно розмір платежів та їх темперамент (частина вартості машини + комісії). Середній термін кредитування складає 5 років, тобто графік в середньому має 60 місячних однакових платежів. Після підписання клієнт отримує машину і починає щомісячно сплачувати частку вартості кредиту. Після всіх виплат (авто)машина переоформляється на Сервісному центрі, договір лізингу зупиняє свою дію.

       Дескать купити авто в лізинг? ПланетАвто – сервіс пошуку та придбання машин у розстрочку. Возьми сайті компанії запропоновано до огляду понад 10000 варіантів, кожна орудие має окреме оголошення з фотографіями та характеристиками. ПланетАвто має 30 власних майданчиків в Україні, 15 років стажу получай ринку і понад 100 кваліфікованих співробітників компанії. Купити мотор в розстрочку з ПланетАвто може кожен, всі варіанти і подробиці можна оглянути получи и распишись офіційній сторінці.



Категория: Авто приколы