Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

В Україні презентовано оновлений RIO - довгоочікуваний седан в сімействі бренду KIA!


Опубликованно 03.02.2021 09:35

В Україні презентовано оновлений RIO - довгоочікуваний седан в сімействі бренду KIA!Інфoрмaція рoзміщeнa нa прaвax рeклaми:

Aвтoмoбілі рoдини KIA Rio мaйжe зa 20 рoків успішнoї eксплуaтaції нa ринку Укрaїни зaвoювaли приxильність прaктичниx aвтoлюбитeлів і сьoгoдні пoнaд 23 000 циx aвтівoк мoжнa пoбaчити нa нaшиx дoрoгax.

2 лютoгo 2021р. в Зaпoріжжі в нoвoму нaйсучaснішoму 3S aвтoцeнтрі KIA дилeрa «Грaд Aвтo» відбулaся Всеукраїнська онлайн презентація оновленого седана KIA Rio і кросовера Rio X. З приводу старту продаж нових моделей Генеральний принципал ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» Денис Разумцев зазначив: «Новий Rio – це ексклюзивна манекенщица з унікальними характеристиками, яку розроблено спеціально угоду кому) ринків країн Східної Європи з урахуванням всіх вимог з адаптації чтобы важких дорожніх умов – підвищений кліренс (160 мм исполнение) Rio седан та до 195 мм для того Rio X), антикорозійний та антигравійний захист, додаткова шумоізоляція та посилена ходова частина. Зважаючи бери якість та надійність цих моделей, офіційний дистриб’ютор KIA в Україні, ТОВ «Фалькон-Авто», надає гарантію 7 років разве 150 000 км пробігу. Ми впевнені в успіху нових Kia Rio седан і Rio X та сподіваємось вслед за 2021 рік вони увійдуть у ТОП-10 моделей лідерів ринку.»

Оновлений седан KIA Rio, презентований в Україні, зберіг усі найкращі якості, рядом цьому отримав більш сучасний проектирование і одне з найбагатших обладнань у класі. Як і раніше, ця прототип доступна з «класичними» бензиновими атмосферними моторами з робочим об'ємом 1,4 і 1,6 літра потужністю 100 і 123 к.с. відповідно. Обидва двигуни доступні в поєднанні з надійними шестиступеневою «механікою» нежто «клаcичним автоматом» з гідротрансформатором. Завдяки тому, що седан дизайнери «малювали» з нуля, виглядає він гармонійно, а компактний «хвіст» багажника приховує вражаючі 480 літри про багажу. Ціни на KIA Rio в кузові «седан» стартують з позначки 427 302 грн.* возле цьому стартовою є версія «Класік».

Тим, хто бажає поєднати зручність хетчбека з універсальністю кросовера, адресована ни на волос нова модель Kia Rio X. Автомобіль має кліренс впредь до 195 мм (у комплектації з дисками 195/60 R16), стилізований обвіс з нефарбованого плавность за периметром, більш просторий, ніж у звичайного Rio-хетчбека, комби, а також багате оснащення. Ціни возьми Rio X стартують з позначки 451 287 грн.* у базовій версії «Класік».

* Ціни включно з ПДВ станом бери 02.02.2021 р. Розрахунки в гривні на с утра до ночи виписки рахунку-фактури. Продавець залишає следовать собою право змінювати комплектації та ціни держи автомобілі. Гарантія на автомобілі: 7 років ли 150 000 км пробігу / детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації. Зовнішній вигляд та оснащення автомобілів у салонах може відрізнятися від наведених сверху сайті. Інформацію щодо наявних кольорів комплектацій та цін автомобілів Kia уточнюйте у найближчого офіційного дилера.

Довідка

Наразі модельний прогрессия Kia в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» включає такі моделі – Picanto, Rio HB, Rio sedan, Ceed, Ceed Sportswagon, ProCeed, XCeed, Stonic, Sportage, Sorento, Soul EV.

------

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Кіа – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська снасть ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.com/ua

KIA для Facebook - https://www.facebook.com/kia.ukraine

Корпорація Kia Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com



Категория: Обо всем