Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Коли краще купувати авто в Україні: ТОП-10 порад


Опубликованно 31.07.2020 08:46

Коли краще купувати авто в Україні: ТОП-10 порад

В пошуках вигідного пропозиції щодо продажу автомобіля всі засоби хороші. Під час пандемії і кризи особливо хочеться заощадити, але при цьому не помилитись в очікуваннях.

Про те, як корисно вивчити ринок авто сезонно розповів bigmir)net.

Нова машина - мрія будь-якого автолюбителя. Всі, хто готовий купувати транспортний засіб в салоні, повинні зазначити сезонні коливання вигідних цін. Оновлення модельного ряду в деяких дилерських мережах проходить саме в період вересень-листопад. У цей час люди зазвичай витрачаються на відпустку, тому що часто у цей час купівельна здатність знижена. Уважно вивчаючи пропозиції дилерських мереж можна знайти цікаву пропозицію. Грудень-січень також хороший час, оскільки дилери закривають рік і можуть дати хорошу знижку 10-20% на автомобілі, які ось-ось стануть минулорічними.Червень-липень ще один період, коли можна знайти хорошу пропозицію. Це пов'язано з відтоком потенційних покупців на відпочинок і зниження попиту.

Якщо ви прихильник певної марки авто, то можна дочекатися випуск нової лінійки, адже старе покоління буде падати в ціні. Святкові дні і загальнонаціональні вихідні. В такий час в автосалонах падає попит на покупку авто, адже люди активно відпочивають. В такі дні є ймовірність отримати приємні “плюшки“ у вигляді подарунків або знижок на автомобілі.

Старе автоЯким би не був обраний вами місяць для придбання авто з пробігом, знайдіть для огляду сонячний день. Експерти радять оглядати машину при гарній видимості, щоб виключити покупку б/у авто з проблемним лакофарбовим покриттям.Як в секторі нових авто, покупка б/у ТЗ у грудні - хороша ідея. У момент, коли всі метушаться і закривають з кінцем року всі питання ви можете знайти хорошу пропозицію. Адже в січні ця ж машина буде вже на рік старше і ціну продавцеві все одно потрібно знижувати.

Курс має значенняЛюди, що стежать за коливаннями курсу валют, можуть також пильно відстежувати і пропозиції про продаж авто як нових, так і немає. У момент нестабільного курсу, маючи повну суму на руках, можна зробити вигідну угоду. Тільки не беріть кредит, будь ласка, у непрості часи коливання курсу.

Повна сума на рукахЩе один козир в руках покупця незалежно від сезону - наявність повної суми для покупки машини. Продавець вживаного авто скоріше погодиться на швидку угоду з деякою знижкою, ніж на час, витрачений в очікуванні повної суми.

І останнє. Якщо ви хочете придбати одну з топових моделей марки, то навряд чи тимчасові рамки вам допоможуть. Зазвичай нові та вживані авто, які користуються великим попитом, не падають в ціні. А якщо ціна занадто низька - чекайте проблем з оформленням документів.

Раніше ми повідомляли, як правильно підібрати для себе відеореєстратор в машину.



Категория: Авто советы