Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Моз змусить водіїв проходити медогляд за новими правилами


Опубликованно 31.07.2020 02:32

Моз змусить водіїв проходити медогляд за новими правилами

Заступник міністра охорони здоров'я Росії Олег Салагай заявив в бесіді з РІА Новини, що позиції відомств за новими правилами медогляду збігаються в ключових моментах. Співрозмовник агентства висловив надію, що питання незабаром обговорять «на рівні конкретного нормативного акта».

Заступник глави Моз зазначив, що новий порядок отримання довідок дозволить не лише виявляти алкоголіків серед водіїв, але і дасть регіонам доступ до максимально широкого спектру сучасних методик.

Роботу над зміною правил медобстеження планується завершити в цьому році, зауважив Салагай. Старі умови отримання довідок збережуться до 2021 року.

Підготовлений Моз проект змін передбачає, що автомобілістам доведеться здати додаткові аналізи, якщо під час проходження огляду нарколог виявить симптоми алкоголізму або наркоманії.

Нові правила повинні були вступити в силу ще в минулому році, проте Моз вирішив почекати з нововведеннями "з урахуванням стурбованості громадян". Раніше повідомлялося, що передбачуване зростання вартості довідки викликав ажіотаж серед автолюбителів, які почали брати штурмом диспансери, щоб встигнути оформити документи.

Анастасія Власова



Категория: Авто советы