Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Експерт запропонував збільшити чисельність співробітників ДПС після аварії Єфремова


Опубликованно 13.07.2020 08:44

Експерт запропонував збільшити чисельність співробітників ДПС після аварії Єфремова

Так, голова Загальноросійського руху «Сильна Росія» Антон Цвєтков вважає, що з пияцтвом за кермом треба боротися системно, а не разовими акціями, після гучних ДТП.

Голова Загальноросійського руху «Сильна Росія» Антон Цвєтков розповів, наскільки ефективний новий метод перевірки водіїв на тверезість. На його думку, впровадження сучасних технологій при забезпеченні безпеки на дорогах можна тільки вітати, але цього мало.

«Слід пам'ятати важливий принцип: з системним явищем треба боротися системно і кожен день, а не разовими акціями, - сказав експерт. - На жаль, після всіх скорочень ГИБДД, що б хто не говорив, повноцінно цього робити не може. Слід збільшити кількість особового складу, що працює на дорозі, а їх замінили відеокамерами, які наповнюють регіональні бюджети і дають гарний прибуток комерсантам.

Камери грають профілактичну роль по припиненню порушень швидкісного режиму, виїзду на зустрічну або виділену смугу, але в боротьбі з п'яними і наркоманами за кермом вони неефективні.

Величезна кількість людей, які під час масових перевірок трапляються в стані сп'яніння за кермом, говорить про те, що, коли ці акції не проводяться, дані індивідууми абсолютно спокійно їздять «підшофе» і періодично вбивають людей. В результаті недобросовісні водії просто звикають до того, що можна сісти за кермо п'яним і не нести за це відповідальність».



Категория: Авто советы