Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Названі кращі старі іномарки до 100 тисяч рублів


Опубликованно 11.07.2020 03:14

Названі кращі старі іномарки до 100 тисяч рублів

Фахівці дали поради майбутнім автовласникам, які хотіли б придбати автомобіль іноземного виробництва, але мають в запасі не більше 100 тисяч рублів. На думку автоекспертів, на вторинному ринку за цю суму можна знайти машину з нехай і не важливим зовнішнім виглядом, але цілком на ходу.

Автолюбителям радять відразу підготуватися до того, що стан б/у автомобіля за такою ціною буде так собі, але головне в цій ситуації, вибрати те авто, чий ремонт потім не обійдеться в кілька разів дорожче покупки.

Як пише "Російська газета", варто звернути увагу на французькі Renault Logan, Symbol, Peugeot 206 Sedan 2005-2006 років випуску. Ще дешевше можна знайти японські Mitsubishi Lancer IX, Carisma і Nissan Almera II, хоча експерти вказують, що вони вважаються менш стійкими до віку, ніж французи.

Також можна поцікавитися Fiat Albea і Volkswagen Pointer, які мають гарне технічне оснащення і, теоретично, зможуть служити довго. Один мінус цього варіанту - висока вартість комплектуючих. З бюджетного сегменту покупцям радять звернути увагу на Nexia, Lanos і daewoo Matiz.



Категория: Авто советы