Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Ford Focus «спійманий» на швидкості 703 км/год


Опубликованно 09.07.2020 20:06

Ford Focus «спійманий» на швидкості 703 км/год

Новий рекорд швидкості зареєструвала камера автоматичної фіксації на одній з доріг італійського містечка Оффанья.

«Супершвидкісний» Ford Focus потрапив в поле зору камери автоматичної фіксації швидкісного режиму на одній з доріг загального користування в італійській провінції Анкона. На думку системи, автомобіль-порушник рухався зі швидкістю 703 км/год, що в 10 разів перевищує встановлене на цій ділянці обмеження. За цим фактом, водієві, а це була жінка, виписаний штраф у розмірі 850 євро. Плюс до цього, їй загрожує нарахування 10 штрафних балів (по досягненні певної кількості балів можна втратити права управління автомобілем).

Як повідомило будівля Autoapassionati, причина події криється в помилку камери та неуважність співробітників місцевого підрозділу поліції, яких нітрохи не збентежив той факт, що Ford Focus мчав зі швидкістю 703 км/год при заявлених виробником максимально можливим 250 км/ч.

Отримавши повідомлення про штраф, жінка звернулася за роз'ясненням до комітету з дотримання правил дорожнього руху. Прес-секретар комітету і за сумісництвом колишній член міської ради Джованні Стролого порадив їй не погоджуватися на скасування санкції, і подати апеляцію на компенсацію.



Категория: Авто приколы