Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Житель Німеччини замовив 27 однакових Tesla Model 3


Опубликованно 19.06.2020 15:56

Житель Німеччини замовив 27 однакових Tesla Model 3

Загальна сума замовлення склала 1.4 мільйона євро.

У Європі продажі Tesla Model 3 стартували в лютому 2019 року, незважаючи на це у покупців все ще виникають проблеми з оформленням замовлення онлайн. Днями неприємний інцидент стався з жителем Німеччини. Із-за збою на сайті, він оформив заявку на 27 однакових Tesla Model 3 про що і написав на форумі Reddit.

За словами покупця, після прийняття урядом Німеччини рішення про подвоєння стимулюючих виплат покупцям електрокарів, вони з батьком вирішили скористатися цією можливістю і придбати Tesla Model 3 з опцією автопілота. Але при оформленні онлайн-замовлення щось пішло не так. Із-за збою довелося багаторазово переоформляти замовлення. В результаті, система оформила замовлення на 27 автомобілів загальною вартістю 1 404 000 євро, а оскільки депозит складає 100 євро, з його карти списали 2700 євро.

Служба підтримки скасувала замовлення, але при цьому 100 євро все ж не повернули. Спочатку, покупець вирішив, що це плата за скасування, але виявилося, що депозит не повертається. До того ж, тепер доведеться оформляти замовлення повторно.



Категория: Авто приколы