Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Іграшковий Rolls-Royce Cullinan оцінили в 17 тисяч доларів


Опубликованно 18.06.2020 09:48

Іграшковий Rolls-Royce Cullinan оцінили в 17 тисяч доларів

Мініатюрна репліка Rolls-Royce Cullinan стала найдорожчою моделькою в світі.

Найдорожчий серійний кросовер у світі Rolls-Royce Cullinan може стати вашим всього за 17 тисяч доларів. За цю суму, порівнянну з вартістю нового Renault Daster або ?koda Octavia, пропонують придбати модельку Cullinan в масштабі 1:8. За допомогою програми персоналізації вартість репліки можна довести до 40 тисяч доларів. Це майже в 10 разів дешевше справжнього Rolls-Royce Cullinan і приблизно стільки ж, скільки коштує новий повнопривідний кросовер BMW X3 2020 року.

Моделька Cullinan відбудеться більш ніж з тисячі виготовлених вручну елементів. Як кажуть в компанії, це займає 450 людино-годин, більше половини часу, необхідного для створення справжнього Rolls-Royce Cullinan. Репліка оснащене повністю функціональної оптикою, точною копією 6.75-літровий Twin-Turbo V12, освітленій приладовою панеллю і сидіннями з вишивкою підголівника. В обробці інтер'єру використана та ж шкіра, натуральне дерево, що і у оригіналу. Не забули навіть про парасольках в задніх дверях.

У комплекті передбачений пульт дистанційного керування, за якого закриваються/відкривають двері, відкривається капот і активується світлодіодна оптика. Кнопки запуску і зупинки двигуна і міні-кроссовера немає. Можливо, це ідея для оновленого Rolls-Royce Cullinan.

Джерело: Carscoops



Категория: Авто приколы