Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

У США виставили на продаж літаків-лімузин


Опубликованно 02.04.2020 19:52

У США виставили на продаж літаків-лімузин

Limo-Jet продадуть в кінці червня на аукціоні Mecum Indy в Індіані. За комплект з лімузина, спеціального трейлера і тягача планують виручити 250 тисяч доларів США.

Лімузин з Limo-Jet побудований в 2018 році. По суті, це алюмінієвий фюзеляж цивільного бізнес-джета Learje, до якого з допомогою спеціальної трубчастої рами прикріплені 28-дюйомові колісні диски. «Під капотом» у Limo-Jet 8.1-літровий мотор V8 Vortec від General Motors. У довжину лімузин сягає 13 метрів і важить майже 5 тонн.

Потрапити в салон можна за допомогою відкидного трапа з правого боку. Водійське місце обладнане приладовою панеллю і рульовим колесом від вантажівки General Motors середини 2000-х років. У пасажирському відділенні встановлені шкіряні сидіння з ромбовидної прострочуванням і інтегрованими ременями безпеки. Як зазначено в рекламному буклеті, в салоні достатньо місця для комфортного розміщення 18 пасажирів. Під час подорожі пасажири зможуть насолоджуватися переглядом улюблених фільмів займає всю задню стінку 42-дюймовому екрані. Також в оснащення увійшла 17-кіловатна акустична система, динаміки якої встановлені на місці реактивних двигунів, і цілий ряд камер, зображення з яких транслюються на дисплеї в кабіні пілота.

 

Салон Limo-Jet

1

2

3

4

 

Limo-Jet може самостійно пересуватися, але при необхідності його можна транспортувати на тягачі, роль якого грає пікап Chevrolet Silverado 2500 HD 2015 року. Крім того, для проїзду по вузьких місць, наприклад, по тунелях частини хвостового оперення можна скласти.



Категория: Авто приколы