Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Бійка за участю Джеремі Кларксона стала приводом для вечірки


Опубликованно 20.01.2020 20:32

Бійка за участю Джеремі Кларксона стала приводом для вечірки

Готель Simonstone Hall в Йоркшир-Дейлсе, Великобританія, влаштовує стейк-вечірку, присвячену пам'ятним бійці екс-ведучого Top Gear Джеремі Кларксона з помічником продюсера телешоу Ойсином Таймоном в 2015 році.

Чергова, п'ята за рахунком, стейк-вечірка в Simonstone Hall Hotel відбудеться 4 березня цього року. Для двадцяти осіб, які підтвердили участь у заході до 20 січня, діє спеціальна пропозиція: два стейка і пляшка вина за 49 фунтів стерлінгів (57.5 євро).

Скандал з-за не з'їденого стейка став причиною відсторонення Джеремі Кларксона від зйомок в Top Gear, а в наслідок і звільнення з BBC, а для готелю Йоркшир-Дейлсе щорічним приводом зібрати любителів нового фірмового страви ресторану на веселу вечірку.

За словами очевидців, п'ять років тому, 4 березня 2015 року, в готелі Simonstone Hall відбулася бійка між відомим телеведучим Джеремі Кларксон і помічником продюсера телешоу Top Gear Ойсином Таймоном. Після складного робочого дня Кларсон зажадав стейк, але почувши з вуст Таймона новину про те, що кухня ресторану вже закрита, вилив на нього весь свій гнів, використовуючи всі можливі лайки». За однією з версій, телеведучий навіть накинувся на бідолаху з кулаками.

Про цю подію нагадує пам'ятна табличка біля входу в готель, напис на якій свідчить: «Тут спочиває кар'єра Джеремі Кларксона на BBC, який влаштував бійку над тарілкою 4 березня 2015 року».

Скандал, який став причиною звільнення Кларксона з BBC, призвів до подальшого догляду з Top Gear його співведучих, Джеймса Мея і Річарда Хаммонда, а за тим продюсера і давнього друга Кларксона Енді Уилмана. Пізніше четвірка запустила власне автомобільне шоу Grand Tour на Amazon Prime.



Категория: Авто приколы