Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Американка придумала оригінальний спосіб боротьби з лихачами


Опубликованно 23.09.2019 22:48

Американка придумала оригінальний спосіб боротьби з лихачами

Жителька Монтани Патті Форест Баумгартнер боролася з любителями швидкості за допомогою звичайного фена.

Нещодавно в Facebook з'явилися дві фотографії жительки містечка Фінлі-Пойнт на північно-заході Монтани - Патті Форест Баумгартнер. Озброївшись феном, літня жінка сидить на узбіччі дороги, зображуючи патрульного поліцейського з радаром. Таким чином, жінка намагалася змусити необачність водіїв зменшити швидкість і зробити вулиці рідного містечка безпечніше, в тому числі і для власних онуків.

«Вони забувають про зниження швидкості, і багато людей скаржаться на це. Вони не можуть ходити чи їздити на велосипедах. Я б навіть не намагалася їздити на своєму», - сказала вона в інтерв'ю KRTV.

Встановивши на узбіччі дороги садове крісло, взявши в одну руку склянку з освіжаючим напоєм, а в іншу фен, Патті зображала правоохоронця і хоча б на час змушувала водіїв прибрати ногу з педалі газу або натиснути на гальма. В знак вдячності за участь в охороні порядку на дорозі офіс патруля шосе Монтана присвоїв Патті Форест Баумгартнер звання почесного патрульного і видав формений капелюх і значок. Наскільки ефективним виявився метод жінки і використовується він і далі, не повідомляється.



Категория: Авто приколы