Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Американець розбирав старий автомобіль і знайшов кільце з діамантами


Опубликованно 01.06.2019 01:08

Американець розбирав старий автомобіль і знайшов кільце з діамантами

Житель штату Айова виявив у двигуні автомобіля Oldsmobile 98 1972 року випуску обручку з діамантами, пролежала там 45 років.

За словами Уілла Фрая, раритетний Oldsmobile він придбав у 93-річного Рея Шмуэкера з міста Дубьюка (штат Айова) та планував використовувати його двигун для свого Oldsmobile 442 1969 року. Інкрустована діамантами обручку він виявив, розбираючи купе. Зв'язавшись з колишнім власником, Фрай з'ясував, що той втратив кільце в 1974 році, через два роки після покупки автомобіля. Спроба знайти його виявилася безрезультатною, у результаті дружина Шмуэкера купила чоловікові схоже кільце.

Близько 20 років тому автомобіль Шмуэкера вийшов з ладу і весь цей час стояв без діла, аж до того моменту, коли він продав його Фраю. Чоловік вже збирався відправити його на смітник. Зараз, коли кільце знову у нього, Шмуэкер чекає, що знову почує, як працює мотор його Oldsmobile 98.

«У нас є гоночна траса тут, недалеко від нашого міста, і Фрай, вероято, поїде на ній, і я знову побачу автомобіль», - сказав Шмуэкер журналістам новинний станції Айови KCRG і ABC News.



Категория: Авто приколы