Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Голуб врятував водія-порушника


Опубликованно 30.05.2019 05:04

Голуб врятував водія-порушника

У Німеччині водій зміг уникнути штрафу за перевищення швидкості завдяки голубу, закриває його обличчя під час фіксації порушення дорожньої камерою.

Про дивовижному випадку «порятунку» водія-порушника повідомляла поліція німецького міста Ферзен. В опублікованому в Facebook повідомленні йдеться, що автомобіль рухався зі швидкістю 50 км/год по трасі, де діє обмеження 30 км/год, Але завдяки голубу, закриває обличчя водія на знімку з дорожньої камери, порушнику швидкісного режиму вдалося уникнути штрафу. За законами Німеччини штраф за таке порушення становить 105 євро, але застосувати санкцію можна тільки, якщо на фото видно обличчя водія.

«Ми сподіваємося, що порушник оцінить це «знак згори» і зробить для себе правильні висновки в майбутньому», - сказав представник місцевої поліції.

У лютому цього року комплекс фото-відеофіксації в місті Бохольт на заході Німеччини зафіксував порушення швидкісного режиму голубом. Інформація про крилатому порушника з'явилася тільки на початку травня, оскільки оцінка зображення з камери зайняла кілька місяців. З незрозумілої причини автоматична камера контролю швидкісного режиму прийняла голуба, що пролетів над житловий вулицею Бохольта на швидкості 45 км/год, за порушника. Оскільки в Німеччині автомобілі можуть рухатися в житловому секторі зі швидкістю не більше 30 км/год, птицю «оштрафували за порушення швидкісного режиму на 25 євро.



Категория: Авто приколы