Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Кемпер Volkswagen Т2 Bulli зібрали з кубиків Lego


Опубликованно 25.05.2019 00:36

Кемпер Volkswagen Т2 Bulli зібрали з кубиків Lego

На Міжнародній туристичній виставці в Мюнхені показали кемпер Volkswagen Т2, зібраний з 400 тисяч кубиків Lego. Довжина «іграшкового» фургона більше 5 метрів, маса — 700 кілограмів.

Повнорозмірну модель Volkswagen Т2 Bulli з функціонуючої підйомної дахом зібрали Рене Хоффмайстер, один з 12 сертифікованих виробників моделей Lego, і його колега Паскаль Ленхард. Ентузіастам вдалося зібрати точну копію Volkswagen Т2 з спливаючій дахом Westfalia, розсувними дверима і внутрішньою обробкою. Габаритна довжина моделі - понад 5 метрів, ширина - 1.9 метра, висота - близько 2 метрів. Дах піднімається на висоту до 3 метрів.

На збірку кемпера за заздалегідь розробленим планом пішло шість тижнів. За допомогою комп'ютерної програми Рене і Паскаль створили 3D-модель, завдяки якій змогли розрахувати кількість деталей, жорсткість бічних стінок і вікон, необхідну для забезпечення стійкості конструкції. Але, незважаючи на ретельну підготовку, в якийсь момент їм не вистачило 20 тисяч прозорих цегли для вікон Т2. Тому, щоб встигнути до виставки майстри працювали цілодобово, у тому числі і у вихідні.

 

Салон копії Volkswagen T2 Bulli Lego

1

2

 

На виставці в Мюнхені повнорозмірна Lego-модель буде стояти поруч з оригінальним Volkswagen Т2 Bulli, побудованим на базі кемпера T2a, що випускався з 1967 по 1971 рік.



Категория: Авто приколы