Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Ford створив будку для собаки з активною системою шумозаглушення


Опубликованно 22.05.2019 17:26

Ford створив будку для собаки з активною системою шумозаглушення

Компанія Ford подбала про домашніх вихованців – напередодні різдвяних свят автовиробник представив прототип собачої буди, оснащений активною системою шумозаглушення.

Автори проекту вважають, що такий притулок зможе захистити чутливі вуха тварин від гучних звуків вибухів святкових феєрверків. Як стверджують у компанії, у Великобританії приблизно 45% собак лякаються, чуючи звуки феєрверків, чим заподіюють занепокоєння власникам.

«Різдвяна» будка для собак виготовлена їх пресованої кори коркового дерева, що володіє відмінними звукоізоляційними властивостями. Використовувана в ній система шумозаглушення влаштована за тим же принципом, що і система шумозаглушення кросовера Ford Edge: встановлені в салоні автомобіля мікрофони вловлюють високі рівні шуму від двигуна або трансмісії, які гасяться протистоять звуковими хвилями від аудіосистеми автомобіля.

«Нам було цікаво застосувати технології, які використовуються в наших автомобілях, для вирішення проблем в інших ситуаціях. Чи зможуть собаки спокійно спати під час новорічних святкувань завдяки нашій системі активного шумозаглушення? Зараз у нас в розробці ще кілька ідей, в яких ми показуємо, як можна поліпшити повсякденне життя з допомогою ноу-хау від Ford», - зазначила Лін Вест, контент-менеджер підрозділу маркетингових комунікацій європейського Ford.

Прототип собачої буди - перший об'єкт, в якому інженери компанії впровадили в повсякденне життя власні ноу-хау, спочатку розроблені для автомобілів.



Категория: Авто приколы