Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

>

Хот-хетч Honda Civic Type R зібрали з Lego


Опубликованно 25.04.2019 17:38

Хот-хетч Honda Civic Type R зібрали з Lego

Повнорозмірна копія «зарядженого» хетчбека складається з більш ніж 320 тисяч кубиків Lego і важить майже як справжній автомобіль — 1300 кг

На збірку повнорозмірної копії «зарядженого» хетчбека Civic Type R із стандартних кубиків Lego команда з дев'яти осіб витратила понад 1300 годин. Керував складанням сертифікований фахівець Райан Макнота.

У процесі роботи команда використовувала офіційні креслення автомобіля і мала доступ до серійного Honda Civic Type R. Їм вдалося точно відтворити всі елементи дизайну, включаючи напис Brembo на червоних гальмівних супортах, не використавши при цьому жодного спеціально зробленого для цього проекту кубика Lego. За словами учасників команди, найскладніше було зробити склоочисники і заднє крило.

Всі частини були склеєні і встановлені на сталевій рамі. У моделі функціональні фари і задні ліхтарі, які активуються через додаток на iPad.

28 квітня зібраний з конструктора Lego хот-хетч Honda Civic Type R покажуть на шоу «Lego Masters». У найближчі місяці модель чекає турне по Австралії.



Категория: Авто приколы